Liittyminen

Kangasalan ryhmäpuutarhayhdistys ry:n alueelta voi vuokrata viljelypalstan kangasalalaiset ja ulkopaikkakuntalaiset. Palstan vuokraajan on liityttävä yhdistyksen jäseneksi. Liittymismaksun suuruuden vahvistaa yhdistyksen kokous (v. 2024 300 e). Vapaamuotoinen hakemus osoitetaan hallitukselle sähköpostilla kangasalanryhmapuutarha@gmail.com

Ennestään viljelemättömän palstan vuokraaminen edellyttää vesiliittymän hankkimista Kangasalan Vedeltä. https://www.kangasalanvesi.fi/asiakkaalle/liittyminen/  Kangasalan Vesi määrittelee liittymän hinnan. Alueella on kesävesijohto, joka on auki toukokuusta lokakuuhun.

Alueella ei ole viemäröintiä. Mökin rakentajan on huolehdittava, että harmaavesi käsitellään ympäristöviranomaisten määräysten mukaisesti. Palstoilla käytetään kompostoivia kuivakäymälöitä. Biojätteet kompostoidaan umpinaisiin kompostoreihin. Kesän 2023 lopulla liityttiin Pirkanmaan jätehuollon biojätekeräilyyn, kun kaikilla ei ole omaa säädösten mukaista biojätekompostoria.

Alueella on oma sähköverkko. Liittymän hinta on paikallisen verkkoliittymän hinta.

Palstalle voi rakentaa määräysten mukaisen mökin, johon on anottava lupa kaupungilta.

Jos ostat valmiin mökin, tulee sen mukana vesiliittymä. Jos mökissä on sähköt, sähköliittymä siirtyy uudelle omistajalle.

Vuosittain peritään seuraavat maksut: palstan vuokra (131,50 e v. 2023) ja vesimaksu kaupungille (vaihtelee kulutuksen mukaan 30-40 e), kylätien osakasmaksu (v. 2023 oli 56 e), yhdistyksen vuosijäsenmaksu 120 e sekä sähkömaksut mökin mittarin kulutuslukeman mukaisesti. Lisäksi syyskokouksen päätöksellä voidaan periä aluehoito- ja perusparannusmaksut talousarvion puitteissa.

Kesällä 2023 on alueen 42 palstasta ollut vuokrattuina 28.

tietosuojaseloste_jasenrekisteri_trpy_0706022-1

Yhdistyksen säännöt.